Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΤΙΕΡΗ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας διοργάνωσε στο πλαίσιο του μαθήματος «Συγκριτική Θρησκευτική Λογοτεχνία», εκδήλωση με τους ποιητές Κυριάκο Χαραλαμπίδη και Αντώνη Φωστιέρη με θέμα «Ποίηση και Μεταφυσική».
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο συναντήσεων - παρουσιάσεων σύγχρονων Ελλήνων ποιητών που ξεκίνησε το 2010 στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και συνεχίζεται κάθε χρόνο.
Την εκδήλωση συντόνισε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Αντιπρόεδρος του Τμήματος κ. Κίρκη Κεφαλέα. Οι ποιητές διάβασαν ποιήματά τους και στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για την αναζήτηση του νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης στην ποίησή τους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνάδελφοι της Θεολογικής Σχολής, αλλά και της Φιλοσοφικής Σχολής, ενώ μεγάλη ήταν και η προσέλευση φοιτητών και κοινού.

Πληροφορίες
Κίρκη Κεφαλέα, Αναπλ. ΚαθηγήτριαΤμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής ΣχολήςΕθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΠανεπιστημιόπολη, 15784, Άνω ΙλίσιαΓραφείο αρ. 146Τηλ-Fax: 210-7275817e-mail: kkefalea@soctheol.uoa.gr
Ιστοσελίδα: http://users.uoa.gr/~kkefalea/