Καλώς ήλθατε στο παλαιό Κέντρο Ενημέρωσης του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας! (2011-2017)

Σημαντικό! Από Κυριακή 23/04/2017 το παρόν Κέντρο Ενημέρωσης, δεν ενημερώνεται πλέον και το υλικό του διατηρείται για αρχειακούς σκοπούς. Όλες οι σχετικές ειδήσεις και ανακοινώσεις οι σχετικές με το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας έιναι διαθέσιμες στο νέο Κέντρο Ενημέρωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος: http://www.soctheol.uoa.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ: «Ο ΑΠΟΦΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ» - ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΡΑ, ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Κυριακή 8 Μαΐου 2016



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ

Tην Τρίτη 19 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών διάλεξη του κ. Χρήστου Γιανναρά, Ομότιμου Καθηγητή της Φιλοσοφίας, με θέμα:

«Ο αποφατισμός στην ποίηση και τη θεολογία»


Την εκδήλωση προσφώνησε ο Κοσμήτορας Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, Καθηγητής κ. Απόστολος Νικολαΐδης και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας Καθηγητής κ. Σωτήριος Δεσπότης συνεπικουρούμενος από την Αναπλ. Πρόεδρο και Aναπλ. Kαθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας κ. Κίρκη Κεφαλέα, η οποία είχε και το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης.

Μετά το πέρας της διάλεξης ακολούθησε συζήτηση.

Η διάλεξη του κ. Γιανναρά εντάσσεται στο πλαίσιο των συναντήσεων-παρουσιάσεων σύγχρονων Ελλήνων διανοητών και ποιητών που πραγματοποιεί το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας από το 2010. 


Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης